Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@11:39:50 GMT

نکاهی به فیلم ایوا (Ava) | کالبدشکافی یک تروریست عاطفی!

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۳۹۲۹

نکاهی به فیلم ایوا (Ava) | کالبدشکافی یک تروریست عاطفی!

‍‍‍‍‍‍

قهرمان‌های امنیتی سینمای آمریکا در چند سال اخیر جای خود را به زنانی داده‌اند که به تیپ‌شناسی و بررسی شخصیتی نیاز دارند. - اخبار فرهنگی -

خبرگزاری تسنیم- محمداسماعیل شیخانی

Ava فیلمی محصول سال 2020 ساخته کشور آمریکا است؛ تیت تیلور کارگردان این فیلم است و میتو نیوتن نویسندگی آن را برعهده داشته است؛ بازیگرانی همچون جسیکا چستن، کالین فارل، کامن، جان مالکوویچ، جینا دیویس و جوآن چن در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 فیلم سازوکار درونی یک سازمان تروریستی که وابسته به سازمان سیا است را از نمای نزدیک مورد بررسی قرار می‌دهد. یک تروریست تحت نظر سیا آموزش دیده است و طعمه‌های مورد نظر CIA را تعقیب و در نهایت از میان برمی‌دارد. اما مشکل اینجاست که ایوا که نقش وی را جسیکا چستن بازی می‌کند همواره قبل از کشتن سوژه‌های خود عادت دارد از آنها بپرسد: «چه کاری صورت داده‌اند که شایسته مجازات و تنبیه شده‌اند؟». او نوعی همذات‌پنداری با سوژه‌هایش دارد؛ برای آنان این حق را قائل است که خود اعتراف کنند چرا باید کشته شوند، شاید هم می‌خواهد با این اعتراف و اقرار پیش از مرگ به نوعی بار گناه آنها را سبک کند!

این سؤال به مذاق ناظران سیا و کشتارهای ایوا که دائما در لحظه رصد سوژه‌‌هایش وی را تحت نظارت دارند، خوش نمی‌آید و از نظر آنها نوعی تغییر بنیادین و چرخش از اصول یک تروریست حرفه‌ای محسوب می‌شود و در نهایت منجر به این می‌گردد که خود این تروریست (ایوا) نیز باید ترور و حذف گردد. ایوا با این جنس رفتارها تبدیل به یک مهره سوخته شده است و هر لحظه امکان دارد از اصول و آموزش‌های خود بازگردد!

پوستر فیلم AVA

ایوا علاوه بر این نگاهی از درون به جنس افرادی که از نظر سیا باید حذف شوند نیز می‌اندازد؛ برای مثال یکی از طعمه‌ها، افسر عالی‌رتبه‌ای است که نقش بارزی در تجارت اسلحه دارد. فیلم گذری به سرزمین‌های نفتی نیز می‌اندازد و پای عربستان به ماجرا باز می‌شود هرچند که آنجا که قرار است مأمور مرتد سیا با هنگ وسیع سربازان اجیر عربستانی روبرو شود بار دیگر رأی به برتری آمریکایی داده می‌شود و ایوای تک نفره گردانی از سربازان عربستانی را از پای در‌می‌آورد و به راحتی از مخمصه آنها گریز می‌کند!

نحوه جذب ایوا در سازمان‌های تروریستی زیرمجموعه سیا هم می‌تواند زاویه نگاه جدیدی به این نهاد باز کند؛ ایوا پیش از این یک الکلی تمام عیار بوده و در خانواده‌ای زیست داشته که از نظر عاطفی کاملا از هم فروپاشیده بوده و پدر خانواده به مادر خیانت کرده اما کسی حاضر نبوده حرف یک الکلی را در این زمینه جدی بگیرد و همه این مسائل باعث می‌شود ناگهان ایوا از خانواده بریده شده و برای مدت نامعلومی ناپدید شود و در این مدت تحت نظر آموزش‌های سیا قرار گرفته و به عنوان تروریست استخدام شده است!

نمایی از فیلم AVA

ایوا محصول یک خانواده از هم فروپاشیده و مجموعه‌ای از روابط عاطفی از هم گسیخته است؛ همین مسأله باعث می‌شود که در بازگشت به خانه (بوستون) چندان جدی گرفته نشود و حتی به عنوان یک امر مخل در نظم خانوادگی محسوب شود؛ در غیاب وی روابط حالت عادی خود را پیدا کرده و ایوا اینک عنصری برهم زننده محسوب می‌شود که حتی خلاء وی نیز چندان محسوس نبوده است. بار تراژیک فیلم آنجا بیشتر می‌شود که ایوا در مکالمه با مادرش متوجه می‌شود که وی از قضیه ارتباط پدرش با دیگر زنان کاملا آگاه بوده اما حاضر نبوده که میان ایوا و پدرش، ایوا را انتخاب کند!

نمایی از AVA

تروریست عاطفی فیلم اما بعد دیگری نیز دارد؛ وی تنها با سوژه‌هایش همذات‌پنداری نمی‌کند بلکه با مرشد خود که تربیت‌کننده وی به عنوان یک تروریست بوده نیز از نظر عاطفی بسیار نزدیک است! جان مالکوویچ ایفاگر نقش معلم و مربی ایوا در این فیلم است؛ فردی که ایوا بشدت به وی وابسته است و حتی زمانی که سازمان تصمیم به حذف ایوا می‌گیرد، مالکوویچ مانع این امر می‌شود؛ مسئله‌ای که در طراحی یک سازمان تروریستی مقداری دور از واقعیت بنظر می‌رسد.
در سال‌های اخیر روی آوردن به زنان به عنوان هسته اصلی فیلم‌های اکشن در هالیوود رایج شده است؛ شاید بتوان ایوا را نسخه‌ای با کیفیت پائین‌تر از فیلم «آنا» بشمار آورد هرچند که در ایوا بار عاطفی یک تروریست به شدت برجسته شده  است و تلاش شده غسل تعمید مناسبی به تروریست‌ها داده شود و این گونه تصویر شود که حتی تروریست نیز قبل از کشتن سوژه خود ممکن است لحظه‌ای به ذهنش متبادر شود که چرا باید این سوژه از میان برده شود؟

سینمای دینی| قدرت ژانر اکشن برای تبلیغ محتوای دینی کمتر از اجتماعی نیست/ مدیران فرهنگی اولین سد راه ساخت فیلم دینیسینمای دینی | مکتب امام حسین(ع) باید سرمشق سینمای دینی باشد/ همکاری با هنرمندان جهان اسلام در انتقال پیام فیلم دینی تأثیرگذار استسینمای دینی| پیامِ فیلم دینی باید از دل برآید

انتهای پیام/

R1544/P/S4,34/CT4 واژه های کاربردی مرتبط هالیوود سینما بیشتر بخوانید... فیلم «۱۳ سالگی» ساخته شد فیلمبرداری "زاغچی" به پایان رسید اشتیاق فراوان «جیمی فاکس» برای بازی نقش «اسپان» قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... فیلم «۱۳ سالگی» ساخته شد فیلمبرداری "زاغچی" به پایان رسید اشتیاق فراوان «جیمی فاکس» برای بازی نقش «اسپان» واژه های کاربردی مرتبط هالیوود سینما پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی ۱ خاطره شنیده‌نشدۀ حجت‌الاسلام انصاریان از "شهید سلیمانی" ۲ اختصاصی تسنیم|چهارپایه‌خوانی محمود کریمی در پنجمین شب محرم/ نسیم به پرچم می‌خوره+فیلم ۳ حجت‌الاسلام روح‌الله حسینیان درگذشت ۴ مداحی بنی‌فاطمه در شب چهارم محرم ۹۹ ۵ برگزاری روضه محرم در بیان آیت‌الله بهجت/ فقط خدا می‌داند به‌یاد امام حسین(ع) بودن، چقدر اجر دارد ۶ شناسایی طول روز و تطبیق تاریخی قیام عاشورا/ محرم سال ۶۱ هجری برابر با مهرماه شمسی بود ۷ منوچهر طیاب درگذشت ۸ مداحی میثم مطیعی در شب پنجم ماه محرم ۹۹ مهمترین اخبار فرهنگی سینمای دینی| قدرت ژانر اکشن برای تبلیغ محتوای دینی کمتر از اجتماعی نیست/ مدیران فرهنگی اولین سد راه ساخت فیلم دینی احتکار کاغذ و مقوا با قراردادهای جعلی/ شترمرغ‌دزدها آزادانه می‌گردند اختصاصی تسنیم|چهارپایه‌خوانی محمود کریمی در پنجمین شب محرم/ نسیم به پرچم می‌خوره+فیلم تشکر رهبر انقلاب از رعایت اصول بهداشتی در عزاداری‌ها مهمترین اخبار تسنیم جزئیات ۳ مصوبه مهم شورای پول و اعتبار/ همتی: عرضه ارز در نیما زیاد شد وقوع حادثه امنیتی در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی؛ شلیک ۳۰ منور از ترس حملات حزب الله اعلام حالت فوق العاده در ایالت ویسکانسین آمریکا روحانی: غیرممکن است پای میز مذاکره با آمریکا برویم/ در استفاده از ارز ۴۲۰۰ تقلب صورت گرفت ظریف: زورگویی و قانون‌شکنی پامپئو بار دیگر آمریکا را منزوی کرد درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هالیوود سینما هالیوود سینما سینمای دینی یک تروریست فیلم دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۳۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است

رضا رحیم‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه جمهوری به این معنی است که حکومت دارای پشتوانه مردمی بوده و مراجعه به آرای مردم در این نظام وجود دارد، افزود: لازمه تقویت نظام جمهوری این است که مردم بیش از پیش در صحنه‌های مختلف حضور داشته باشند و این بدان معنی است که مردم به سرنوشت خود اهمیت داده و حاکمیت نیز این زمینه را برای آحاد مردم در راستای تعیین سرنوشت خود فراهم کند.

رحیم‌پور با تاکید بر اینکه یکی از المان‌های مهم مشارکت مردم یا به عبارتی مردم‌سالاری و دموکراسی، بحث انتخابات است، اظهار کرد: این موضوع از این جهت حائز اهمیت است که در عرصه انتخابات مردم به جمهوریت معنی بخشیده و خود را در سرنوشت‌شان دخیل دانسته و در این عرصه به طور غیرمستقیم در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه بی‌تردید در همه جوامعی که ساختار جمهوریت دارند، نمی‌توان به همه آحاد مردم به دلیل وجود محدودیت، مسؤولیتی سپرد، ادامه داد: راهکار منطقی مشارکت و دخالت مردم در بحث حکمرانی و قانون‌گذاری، بحث انتخابات است. مردم در انتخابات از جانب خودشان نمایندگانی انتخاب کرده و به آن‌ها در بحث مقررات، قواعد اجتماعی و همه معاهدات بین‌المللی وکالت می‌دهند تا از جانب آن‌ها نمایندگی کنند.

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان زنجان با یادآوری اینکه با توجه به اهمیت انتخابات، همه آحاد مردم باید این تکلیف را بر خود بدانند که از این حق قانونی خود استفاده کنند، تصریح کرد: حضور نیافتن در این عرصه و بی‌تفاوت بودن به این موضوع مهم، در درجه اول ظلم به خود است و در ثانی حقوق شهروندی را زیر پا می‌گذاریم.

رحیم‌پور، بالاترین ارزش جمهوریت نظام کشور را برخورداری از پشتوانه اسلامی آن دانست و خاطرنشان کرد: این بدان معنی است که علاوه بر آرای مردم و مردم‌سالاری، بحث اسلامیت و مشروعیت این نظام مطرح است.

وی با یادآوری اینکه شاکله نظام این است که با کمک خود مردم به سمت گفتمان‌های انقلاب که همان عدالت به عنوان مهم‌ترین پایه و اساس نظام است، حرکت کند، عنوان کرد: در این راه همه مردم باید مشارکت داشته باشند که یکی از راه‌های مشارکت مردم این است که نمایندگان را به خوبی انتخاب کنند.

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان زنجان با یادآوری اینکه در آستانه دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار داریم، اضافه کرد: دور اول این انتخابات در اسفندماه سال گذشته و باوجود همه ترفندها و توطئه‌های دشمنان، با شکوه هر چه تمام‌تر برگزار شد، لذا برای تکمیل این مشارکت در استان زنجان مردم باید در دو حوزه انتخابیه زنجان و طارم و خدابنده دوباره پای کار بیایند تا دور دوم نیز همانند دور اول باشکوه برگزار شود.

رحیم‌پور با تاکید بر اینکه نماینده اصلح از دو جنبه خصوصیات فردی و از جنبه تخصص فرد حائز اهمیت است، متذکر شد: نماینده مجلس باید سلامت نفس داشته و آلوده به برخی مسائل از جمله مباحث اقتصادی نباشد. همچنین نماینده باید حائز تعهدات فردی و اخلاقی باشد.

وی یادآور شد: علاوه بر این، نماینده باید تخصص لازم را برای ورود به مجلس که کرسی بسیار حساسی است، عهده‌دار خواهد بود؛ چرا که ساختار دو قوه قضائیه و مجریه از قوه مقننه استخراج می‌شود و به تعبیر امام راحل این قوه در رأس امور قرار دارد.

کد خبر 6094873

دیگر خبرها

  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • شوک نیروی قدس سپاه به تروریست های سیستان و بلوچستان /عوامل جیش الظلم کجا مخفی شده بودند؟
  • بازداشت عوامل جیش الظلم در یک مدرسه دینی در راسک
  • نطق تماشایی نماینده بلژیک در پارلمان اروپا درباره حمله ایران
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • چرا به جای ایران، اسرائیل را تروریست نمی خوانید (فیلم)
  • ادعای ترکیه مبنی بر کشتن ۴۳ تروریست در یک هفته
  • بمباران شمال عراق از سوی ترکیه
  • بازداشت ۴۱ تروریست داعشی در ترکیه