Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@15:21:18 GMT

سرویس نشان بانک، شعبه مجازی بانک ملی است

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۷۲۵۱۱

سرویس نشان بانک، شعبه مجازی بانک ملی است

حضور در شعب بانک‌ها یکی از خسته‌کننده‌ترین کارهایی است که شهروندان ناچار هستند به دلایل مختلف انجام دهند.

به گزارش ایسنا،بنابراعلام پرداخت الکترونیک سداد، هرچند با رواج بانکداری الکترونیک بخشی از عملیات بانکی و تراکنش‌ها به سمت فضای مجازی رفته است اما هنوز برای برخی فعالیت‌ها از جمله دریافت وام، احراز هویت، تشکیل پرونده و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. حضور در بانک به نظر اجباری می‌رسد.

با شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیت‌های ایمنی، هم مردم و هم مدیران نظام بانکی سعی کردند عملیات حضوری در شعب را به حداقل برسانند.

در چنین شرایطی بانک ملی که یکی از قدیمی‌ترین بانک‌های کشور است، یک اقدام به موقع و کارگشا را به سرانجام رساند تا میزان مراجعه حضوری به شعب کاهش یابد.

بنابه اعلام مدیران این بانک، ۷۸ درصد تراکنش‌های این بانک به صورت غیرحضوری انجام می‌شود و آنها در تلاش هستند ۱۳ درصد باقیمانده را نیز تا حد امکان، کاهش دهند.

یک ماه پیش بانک ملی از نشان بانک در اپلیکیشن ایوا رونمایی کرد. این بانک بر بستر ایوا، دو خدمت جدید «نشان پرداخت» و «نشان اعتباری» را ارایه می‌دهد. به همین بهانه با آقای دکتر محمدعلی محمودزاده، مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد به گفتگو نشستیم.

سداد یکی از شرکت‌های زیرمجموعه بانک ملی است که با هدف بهره‌برداری بیشتر از قابلیت‌های فناوری اطلاعات در حوزه پرداخت الکترونیک در جهت خدمت‌رسانی بهتر به جامعه از سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز کرده است.

. یک ماه از رونمایی نشان بانک در اپلیکیشن ایوا می‌گذرد. بانک ملی و سداد چه انتظاری از این امکان جدید دارند؟

یکی از سیاست‌های کلیدی بانک ملی کاهش مراجعه حضوری شهروندان به شعب و افزایش سرعت ارایه خدمات به آنهاست. هرچقدر حجم ارایه خدمات بانکی بر بستر فضای اینترنت، افزایش یابد به همان نسبت سرعت و کیفیت ارایه خدمات و البته میزان رضایتمندی مشتریان و شهروندان نیز افزایش پیدا می‌کند.

از این رو بانک ملی به شرکت پرداخت الکترونیک سداد ماموریت داد تا اپلیکیشن ایوا را با شرایط جدید طراحی و راه‌اندازی کند که بتواند خدمات پرداختی بیشتری را بر بستر اینترنت به مردم ارایه دهد. سرویس نشان بانک، یک شعبه مجازی بانک ملی است.

این سرویس جدید از طریق اپلیکیشن ایوا ارایه می‌شود و این امکان را برای کاربر فراهم می‌کند تا در یک فضای مجازی، همان خدماتی را که در زمان مراجعه حضوری به شعبه کسب می‌کند، دریافت کند. با این خدمت جدید تمام پرداخت‌ها همچنین خدمات مورد نیاز پرداختی و امور بانکی خود را به سادگی و سهولت مدیریت کند.

کاربر به کمک این سرویس می‌تواند ثبت امضای الکترونیک، دریافت تسهیلات، افتتاح حساب، صدور دسته چک، دریافت کد شبا، مشاهده موجودی و دریافت صورتحساب، مسدودی کارت، مشاهده آنلاین نرخ ارز، پرداخت اقساط تسهیلات و موارد مشابه را به صورت غیرحضوری و به صورت ۲۴ ساعته و در تمامی روزهای هفته در اپلیکیشن ایوا انجام دهد.

. «نشان پرداخت» چه تفاوتی با «نشان بانک» دارد؟

نشان پرداخت یک سرویس دیگر و ارزشمند بانک ملی است که به کاربران ارایه می‌شود. مشتریان بانک ملی می‌توانند با سرویس نشان پرداخت بدون نیاز به کارت و با همراه داشتن گوشی همراه و اپلیکیشن ایوا به مراکز خرید مجهز به پایانه‌های بانک ملی که به این سامانه متصل هستند مراجعه و خریدهای خود را انجام دهند.

. در اخبار آمده بود که بانک ملی با وثیقه قرار دادن سهام عدالت، به مشتریان خود تسهیلات اعتباری ارایه می‌دهد. در این مورد نیز توضیحاتی ارایه می‌دهید؟

افرادی که سهام عدالت دارند می‌توانند از طریق وثیقه قرار دادن سهام عدالت خود، فعلا بین دو میلیون تومان و تا حدودا ده میلیون تومان از بانک ملی وام خرید بگیرند.

این وام به صورت نقدی نیست و در قالب تسهیلات اعتباری ارایه شده که دریافت‌کنندگان آن می‌توانند با استفاده از اپلیکیشن ایوا از فروشگاه‌های زنجیره‌ای از جمله افق کورش و رفاه در سراسر کشور خرید کنند.

کاربران برای دریافت این وام باید در اپلیکیشن ایوا ثبت‌نام و درخواست خود را ثبت کنند. هر فردی که سهام عدالت داشته و حساب متصل به سهام وی، بانک ملی ایران باشد، می‌تواند از طریق اپلیکیشن ایوا درخواست خود را ثبت کند.

. دریافت این وام تسهیلات شرایط دیگری هم دارد؟

این وام در اختیار کسانی قرار می‌گیرد که سهام عدالت دارند و آن را به روش مستقیم آزادسازی کرده‌اند. این افراد باید حساب بانک ملی خود را به سهام عدالت متصل کرده باشند. همچنین نیابد از سایر بانک‌ها تسهیلات سهام عدالت دریافت کرده باشند.

و نهایت اینکه شماره همراه شخصی که قصد دریافت تسهیلات دارد، باید به نام خود او باشد و همان شماره را نیز در سامانه سهام عدالت ثبت کرده باشد. متقاضیان باید کد شهاب تائیدشده نیز داشته باشند.

. کد شهاب چیست؟

کد شهاب، شناسه هویت الکترونیک بانکی است؛ شناسه‌ای ۱۶ رقمی که برای هر مشتری حقیقی یا حقوقی منحصربه فرد است و به جهت شناسایی مشتریان بانکی صادر می‌شود.

هر کاربر برای دریافت کد شهاب خود می‌تواند با مراجعه به سامانه اینترنتی بانک خود و وارد کردن کد ملی، شناسه هویت الکترونیکی بانکی خود را دریافت کند.

. به نظر می‌رسد وامی که به پشتوانه سهام عدالت پرداخت می‌شود، برای بسیاری از دارندگان این سهام جذاب است. لطفا بفرمایید شرایط بازپرداخت این تسهیلاتِ اعتباری چگونه است؟

این تسهیلات به دو صورت قابل بازپرداخت است. در حالت اول مشتریان می‌توانند تا ۳۰ روز پس از استفاده از اعتبار، مبلغ کسر شده را بازگردانند که در اینصورت کارمزدی را پرداخت نخواهند کرد و امکان استفاده مکرر خواهد داشت. و در صورت عدم تسویه بدهی در مهلت مقرر، بازپرداخت به صورت اقساطی با سود ۱۸ درصد منظور می‌شود.

. دریافت تسهیلات اعتباری چه مراحلی دارد؟

ثبت‌نام برای دریافت این تسهیلات از طریق اپلیکیشن ایوا امکان پذیر است. متقاضیان باید پس از نصب اپلیکیشن و مراجعه به قسمت نشان بانک، ابتدا اخذ گواهی امضای دیجیتال دریافت کنند.

پس از آن فرم‌ها و قراردادهای تسهیلات اعتباری و توثیق سهام عدالت را به صورت الکترونیکی امضا کنند. در مرحله بعد هزینه تمبر را پرداخت کنند.

پس از طی این مراحل، مبلغ موردنظر در حساب کارت اعتباری شخص در اپلیکیشن ایوا شارژ می‌شود و شخص می‌تواند با مراجعه به مراکز تعیین‌شده از طریق اعتبار تخصیص یافته برای خرید مایحتاج خود استفاده کند.

. آیا همه سیستم عامل‌های تلفن همراه از ایوا پشتیبانی می‌کنند؟

در حال حاضر ثبت‌نام فقط از طریق نسخه اندروید ممکن است اما در آینده نزدیک امکان IOS نیز مهیا می‌شود.

. در پایان، لطفا توضیحی هم در مورد گواهی امضای دیجیتال ارایه دهید.

گواهی امضا دیجیتال به جهت احراز هویت فرد در بستر الکترونیک طراحی شده و افرادی که قصد ثبت‌نام دریافت تسهیلات کرونا و یا تسهیلات با وثیقه سهام عدالت را دارند لازم است قبل از هر اقدامی، نسبت به اخذ گواهی امضای دیجیتال اقدام کنند.

. دریافت گواهی امضای دیجیتال چه فرایندی دارد؟

مراحل دریافت گواهی امضای دیجیتال بسیار سهل و ساده است. کاربران وارد اپلیکیشن ایوا می‌شوند و پس از وارد کردن کد ملی، سریال پشت کارت ملی و تاریخ تولد، امکان تشخیص چهره  بصورت زنده برای کاربران فراهم شده و نهایتا اطلاعات تکمیلی خود شامل استان، شهر، آدرس محل سکونت، کد پستی، تلفن ثابت را مشاهده و در صورت نیاز تکمیل و یا اصلاح می نمایند. لازم به ذکر است که شماره تلفن همراه اعلام شده در اپلیکیشن ایوا بایستی به نام شخص متقاضی باشد.

. از وقتی که در اختیار ما قرار دادید و توضیحاتی که ارایه کردید، متشکریم.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پرداخت الکترونیک سداد بانکداری اینترنتی پرداخت الکترونیک اپلیکیشن ایوا تسهیلات اعتباری دریافت تسهیلات بانک ملی نشان پرداخت سهام عدالت نشان بانک ثبت نام کد شهاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۲۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال

ایسنا/لرستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان بر تسریع در روند تکمیل پرونده و پرداخت تسهیلات اشتغال مربوطه به جزء سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ تأکید کرد.

سیروس ابراهیمی سیزدهم اردیبهشت ماه در جلسه‌ی بررسی تبصره ۱۸ قانون بودجه استان، اظهار کرد: اعتبار مربوط به جزء سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ از آذرماه گذشته به بانک‌ها پرداخت و روند کار در اختیار دستگاه‌های اجرایی متعهد قرار گرفت که در پایان سال گذشته بیش از ۴۴ درصد آن پرداخت شد.

وی ادامه داد: هدف گذاری که در کشور برای پرداخت این تسهیلات در کشور در نظر گرفته شده پرداخت ۷۰ درصدی بوده که امیدواریم با توجه به باز بودن سامانه پرداخت در بانک‌ها و تسریع روند تکمیل پرونده و معرفی به بانک‌ها از مرز ۷۰ درصد نیز عبور کنیم.

معاون استاندار در مورد بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: در این بخش از پرداخت تسهیلات نیز در سطح کشور وضعیت خوبی داشته و جزو دو استان برتر کشور هستیم.

ابراهیمی گفت: در جزء چهارم تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۲ نیز که در اختیار دستگاه‌های حمایتی است به خوبی عمل شده و از ۱۳۰۰ میلیارد سهم استان تاکنون بیش از ۱۰۰۰ میلیارد جذب و پرداخت شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد